​VEURE MENÚ CALÇOTADAS

Disponible des del 15 de novembre fins al primer cap de setmana d'abril: o fi de temporada
                                  

PRIMER PLAT
Calçots a la brasa amb salsa romesco (10 unitats)

Carxofes (2 unitats)

Teula addicional de calçots: 8,95€ (10 UNITATS)


SEGON PLAT

Parrillada Calç Ramón:
 
Butifarra, Costelles de be, pit de pollastre de pollastre

Guarnició de patates al caliu amb allioli, mongetes  i pebrot verd


POSTRES
Crema catalana propietària

VI I GASOSA, REFRESC, CERVESA

PA, CAFÈ I “XOPET”


25,95 € (IVA INCLÒS)
 
IVA INCLÒS.  Els tiquets restaurant s'accepten de dilluns a divendres de 13,00 a 16,00


RESERVA PRÈVIA 
Tel. 93 3709912 O 663855781  calramon@calramon.es

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat